Friday, October 28, 2016

OUTDOOR AYAKKABI TERCİHİ - DECATHLON


Spor yapmanın en güzel yanı da doğa yürüyüşleridir. Kendinizi dinleme fırsatı bulurken, hem motive olur, hem de bol oksijenli, şehir stresinden uzak ve dingin bir gün geçirmiş olursunuz.  Spor yaparken doğru kıyafeti mevsimsine göre seçmekte cabası, popüler markalar ve çok iyi ürünler mevcut.

Fiyatları, kullanıcı yorumları ve ürünlerine uyguladıkları testler nedeni ile Decathlon online spor sitesini sıkça ziyaret ederim. ARPENAZ 50 OUTDOOR AYAKKABI - ERKEK - SİYAH QUECHUA ayakkabısını test edenlerdenim yorum ve görüşlerimi ürünü alacak ve üretici için bilgi amaçlı paylaşmak istiyorum.

Firma müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor, ürün değişimlerinde ve ürünlerde problem yaşamıyorsunuz, fakat; Kargo ücretini kullanıcı ödediği halde aldığınız ayakkabı , kargo poşetinde geliyor.

1-      Değer sorgulanıyor

2-      Kargo poşetinde ürün diğer ürün altında ezilip deforme olabiliyor.

Fakat en önemlisi müşterinizin gözündeki değeriniz !

Ürüne ait fotoğraflar ile ürün arasında çelişki yaşamıyorsunuz  fotoğraftaki ürün kalitesi doğru yansıtılmış. Hatta dip not düşebiliyorlar ürün siyah olup fotoğraf da gri gözükmektedir gibi…

Ayakkabıların bedenlerinin standart olması gerektiğini düşünenlerdenim, kalıbı dar git bir numara büyük numarasını tercih et, hele hele ürününüzü online satıyorsanız doğru bulmadım.  ARPENAZ 50 OUTDOOR AYAKKABI - ERKEK - SİYAH QUECHUA ayakkabısını da bir numara büyük almak zorundasınız buda bence olumsuz yönü.

Nike Run spor ayakkabılarım ile  10K üzerinde koşularımda bile bu kadar terlemez ayaklarım… Ayakkabı kullanım detayında kuru havalarda kullanın diyor, ve kullanım süresi veriyor buda olmadı. Diyelim ki doğa yürüyüşüne gittiniz ve yarım gün sonunda ne yapacaksınız yedek ayakkabı mı taşıyacaksınız yanınızda. Öyle bir doğa ayakkabısı yapın ki  süreye bağlı kalmaksızın hava  sirkülasyonu olsun ve konforu sağlasın. Eğer ürününüzü OUTDOOR AYAKKABI segmentinde boy ölçüştürecekseniz önemli olan bence ayak konforudur ve siz değerli üreticiler eğer yürüyüş yapıyorsanız şunu unutmayın ki hava almayan ve fırın gibi bir ortam içinde o anda ayakkabıdan kurtulmak istersiniz. Biraz üzerinde  çalışmaları gerekiyor, ayaktır terler fakat bunu hava kışını sağlayarak dışarı atılması gerek, yoksa 2. Kullanımdan sonra koku problemi yaşarsınız. Bunu hobi amaçlı tanımı yapıp hafife alamazsınız çünkü sizler ürününüzü lanse ederken OUTDOOR AYAKKABI segmentinde sergiliyorsunuz, öyle değilse hobi bölümü açın orada sergileyin.

Bu model ayakkabıları tercih eden kullanıcıların sizlerden beklentisi yüksektir. Eğer bu şekilde devam ederseniz ürünlerinizin arkasında söylemlerde kalıp grafiklerinizde  gerileme yaşarsınız.

 
ARPENAZ 50 OUTDOOR AYAKKABI - ERKEK - SİYAH QUECHUA ürününüz;

 
·         Hava Almıyor

·         Çok ilginç bir şekilde kokusu var (Kullanılan malzemeden şüphelendim)

·         Tabanı yürüyüş için uygun esneklik ve sağlamlıkta

·         Ayakta şık duruyor

·         Hafif

·         Fiyat çok iyi

 
1 ve 2 nci madde de yer alan problemi çözerseniz bu ürünü rafa koymaya yetişemezsiniz.

 

Saygılarımla.

Levent KENİR

 

No comments:

Post a Comment